Po brežuljcima okolice Vrbovca

Biciklistička ruta provest će nas predivnim krajolikom okolice mjesta Vrbovca. Krajolik karakteriziraju brojni brežuljci s kojih se pružaju predivni pogledi na okolicu.
Dužina: 45 km | Ukupan uspon: 300 m

Zapadnim Zagorjem od dvorca do dvorca

Biciklistička ruta vodi nas dolinama zapadnog Zagorja i prolaz pored dva dvorca, tradicijskog etno sela i rodne kuće J. Broza Tita. Područje je posebno lijepo u proljeće i jesen, kad je priroda prepuna boja i mirisa. Prometnice su udobne za vožnju bez velikog prometa.
Dužina: 83 km | Ukupan uspon: 300 m

Turiranje po Hrvatskoj i Sloveniji 2019.

Ljeto se približava strelovitom brzinom, pa je trebalo iskoristiti priliku i provozati se prije nego što bicikliranje počne sliči više na roštiljanje nego na uživanja.
Dužina: 510 km | Ukupan uspon: 3400 m

Otok Cres. Od Porozine do Meraga

Ova kratka biciklistička ruta je najljepša za vožnju u proljeće i vrlo vjerojatno u jesen (tada još nismo bili), a sigurno izvan turističke sezone.
Dužina: 34 km | Ukupan uspon: 740 m

Pratim rijeke na biciklu

Pratio sam rijeku Kupu, Krku i Savu. Većinu vremena vožnja je prolazila cestama s malo automobilskog prometa i prekrasnom prirodom i vidicima.
Dužina: 161 km | Ukupan uspon: 880 m

Obiteljsko bicikliranje uz rijeku Muru

Bicikliranje po Međimurju uz rijeku Muru odlično je za obitelji. Područje je ravno i lako se vozi. Može se posjetiti mnogo lokacija, a i ceste nisu opterećene prometom. U obližnjim poljima možete susreti i divlje životinje (ne brinite, ne grizu).
Dužina: 50 km | Ukupan uspon: 20 m

Karolina – povijesnom cestom od Karlovca do Rijeke

Karolina je povijesna cesta koja povezuje Karlovac i Bakar. Građena je od 1726. do 1728. godine. Danas je cesta asfaltirana i vrlo pogodna za vožnju biciklom jer nema puno prometa a prolazi kroz predivnu prirodu.
Dužina: 124 km | Ukupan uspon: 2100 m